TOP! Je hebt de e-reader gedownload. Hij komt weldra in je mail binnen.Wil je ECHT aan de slag met juwelenfotografie? Niet alleen de praktische zaken rond de fotografie kennen maar ook hoe je een juweel afwerkt in Photoshop zoals het resultaat hiernaast? Hieronder leg ik je uit hoe je dat kan doen.

Deze complete cursus juwelenfotografie geef ik praktisch voor niets weg. En als je niet binnen de 5 dagen een juweel met de juiste goudkleur op een perfect witte achtergrond kan fotograferen dan betaal ik je hem ook nog eens terug.

Ik moet wel gek zijn, denk je. Laat me je uitleggen waarom ik er zo zeker van ben dat iedereen dit kan.

Ik heb al jaren ervaring in juwelenfotografie. Al die jaren werkte ik in de frontlinie en leerde met vallen en opstaan hoe je een juweel juist belicht, hoe je het fotografeert en hoe je het moet bewerken in Photoshop om dat professionele resultaat te krijgen op die perfect witte achtergrond. Na veel oefenen leerde ik hoe ik stenen kon laten schitteren en briljanten zo kon fotograferen dat je ze kan tellen. Na meer dan 10.000 juwelen gefotografeerd te hebben leerde ik dat het eigenlijk iedere keer identiek dezelfde stappen zijn die je moet nemen. Iedere keer dezelfde manier om het goud en de stenen uit te lichten. Iedere keer dezelfde stappen in Photoshop om het juweel fantastisch te laten blinken.

Na een tijdje kan je het met je ogen dicht. Ik kreeg echter heel vaak te horen (zoals je misschien zelf al hebt meegemaakt) van juweliers dat ze zo slechte foto’s kregen van fotografen dat ze het evengoed zelf hadden kunnen doen. Dat was nog een stuk goedkoper ook. Veel juweliers zoals jezelf waarschijnlijk hebben zich er aan gewaagd het zelf te doen maar liepen op blokkades die ze niet konden overwinnen. Toen kwam bij mij het idee om deze stappen om te zetten in een online video cursus zodat iedereen professionele foto’s kan maken van juwelen. Ik weet dat mijn collega’s die gerenommeerd zijn in het fotograferen van juwelen hierdoor niet meer goed slapen. Want als je de stappen kent en kan volgen, dan kan een kind het zelfs.

Je wint ieder jaar opnieuw het bedrag terug dat je nu aan een fotograaf uitgeeft die het waarschijnlijk minder goed doet dan dat jij het kan na het volgen van deze stappen.

Per jaar spaar je gemiddeld € 1.000 – € 2.500 uit aan fotografen. Op 10 jaar tijd is dan € 10.000 – € 25.000! En de stappen zijn zo eenvoudig opgebouwd dat zelf een kind ze kan volgen. Na 5 dagen de lessen te volgen en de stappen uit te voeren kan je perfect een juweel fotograferen op een witte achtergrond, in de juiste goudkleur en met levendige stenen.

Als jij binnen de 5 dagen niet zelf een foto kan maken zoals hieronder dan betaal ik je de online cursus volledig terug.

PS: dit hierboven zijn foto’s die enthousiaste cursisten naar mij gestuurd hebben om hun succes te tonen en te vieren na het volgen van deze online cursus.

Wat heb je nodig om deze cursus te kunnen volgen?

  • Een pc of laptop
  • Een Nikon of Canon spiegelreflex camera (nikon 3000 reeks is niet compatibel met onze focusstacking software)
  • een usb kabeltje om de camera met de PC/laptop te verbinden
  • een statief
  • een lens met autofocus

Wat krijg je van ons?

Onbeperkte toegang tot de online lessen

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online lessen. Log in wanneer jij het wil en volg ze volledig op je eigen tempo.

+ 6 u aan video materiaal

Alle stappen worden in detail uitgelegd. In 17 video lessen leer je alle belangrijke technieken. Daarnaast zijn er nog 7 videolessen die specifieke juwelen behandelen en de tips en tricks herhalen zodat je goed kan oefenen.

Focusstacking software

Een licentie van 1 jaar op de door ons geteste en best bevonden focusstacking software.

twv € 605

twv € 786,5

twv € 60,5

Juwelen lightbox

Dezelfde belichtingsopstelling die ik zelf al jaren gebruik, inclusief studio lamp. Met deze lightbox krijg je de resultaten die je nodig hebt om dat professionele resultaat te behalen.

Photoshop Actions

Met deze actions voert Photoshop alle stappen die je aanleert in de cursus AUTOMATISCH uit. Met deze Actions bewerk je een foto op slechts 2 minuutjes.

Rechtstreeks contact met Reginald Tackoen

Je staat in rechtstreeks contact met mijzelf voor al je vragen. Kom je ergens vast te zitten of heb je moeilijkheden met een bepaald onderwerp? Dan kan je mij rechtstreeks mailen of bellen met jouw vragen.

twv € 605

twv € 338,8

twv € 250

Dit is wat je leert maken

Zij gingen jou voor:

Bestel nu en krijg er 8 Photoshop Actions ter waarde van € 338,80 GRATIS bij.

Bestel onmiddellijk en ik stuur je gratis 8 Photoshop Actions op die het bewerken van de foto in Photoshop automatiseren! De volledige instructies hoe je ze gebruikt krijg je in de videolessen!

Alleen nu bied ik dit pakket aan voor € 2.645,80  € 892. Deze aanbieding geld nog zolang onze voorraad strekt.

Hoe werkt het: Je besteld hieronder de cursus en je krijgt onmiddellijk jouw login gegevens toegestuurd. Hiermee log je in op onze website www.onefishapart.be zodra je ingelogd bent kan je via de navigatie bovenaan rechtstreeks naar de cursus gaan en starten met de lessen.

nog6lightboxen in voorraad

(van 26)

Aanbieding!

Cursus juwelenfotografie met actions

892,00

Krijg onmiddellijk toegang tot de lessen
+ Reggie's Lightbox (binnen de 48u opgestuurd)
+ 8 automatische Photoshop Actions (als je nu onmiddellijk besteld)
+ 1 jaar licentie op Helicon Focus Pro twv € 60,5
+ rechtstreekse toegang tot onze docent voor al je vragen

Kan je aan de hand van de cursus binnen de 5 dagen géén professionele product foto op witte achtergrond maken dan betalen wij u het cursusgeld terug!

LET OP: Enkel Canon en Nikon spiegelreflexen zijn compatibel met onze focusstacking software. Nikon modellen uit de 3000 reeks (3000/3500/…) zijn niet compatibel.

Toevoegen aan winkelwagen