Data driven marketing

Haal je nog niet de resultaten die je zou willen zien?

Versterk je online aanwezigheid, krijg meer volgers en verhoog je omzet!

Social media

Heb je moeite met het bedenken van goede content?

Je trekt meer volgers als je gebruik maakt van impactvolle beelden en creatieve copy. Krijgen jouw klanten een omnichannel ervaring als ze je online opzoeken? Is jouw website/shop al gelinkt met jouw sociale media kanalen? Post je enkele keren per week een leuk bericht om jouw volgers geïnteresseerd te houden?

Direct mailings

Houd jij voldoende contact met je klanten?

Je omzet verhogen doe je gemakkelijker via je bestaande klanten dan via nieuwe klanten. Informeer je hun geregeld over nieuwe producten en projecten waar jij aan werkt? Een warme strategische communicatie naar jouw bestaande klanten heeft een veel hogere ROI dan koude communicatie naar potentiële klanten.

Social Media

Valt jouw content op tussen de overkill aan berichten?

Zorg ervoor dat je content prikkelt. Waar de gemiddelde tijd op een websitepagina 8 seconden is, is die op social media veel korter. Mensen scrollen over berichten heen als de eerste aanblik niet interessant is. Daarom is het belangrijk om impactvolle beelden te gebruiken die de aandacht trekken en ook vasthouden. Daarnaast is het erg belangrijk dat jouw volgers met gemak kunnen schakelen tussen jouw website en de verschillende sociale media platformen.

Brengt social media voldoende bezoekers naar je website?

85% van de Millenials (geboren tussen 1980-2000) checkt een merk of product eerst online via sociale media en Google. Linkt jouw sociale media al aan je website? Sta jij vanboven bij de zoekresultaten in Google?

Ik wil een website

Uw content laten verzorgen door een visual storyteller?

Sterke communicatie begin met een sprekend beeld. Wij zorgen voor het perfecte beeld voor jouw communicatie.

Ik wil mooie beelden

Wat doe je als de vis niet bijten wil?

Zorg voor boeiende content met een sterk beeldverhaal.

Aan de haak slaan
Direct mailings

Leg jij voldoende contact met je bestaande klanten?

Wij zorgen voor een persoonlijke en gerichte communicatie naar je klanten met voldoende call-to-actions voor meer verkeer naar je website. Daarnaast meten we de impact van uw campagnes en ga we hiermee aan de slag!