Als jij binnen de 5 dagen niet zelf een foto kan maken zoals hieronder dan betaal ik je de online cursus volledig terug.

PS: dit hierboven zijn foto’s die enthousiaste cursisten naar mij gestuurd hebben om hun succes te tonen en te vieren na het volgen van deze online cursus.

Wat heb je nodig om deze cursus te kunnen volgen?

Wat krijg je van ons?

Levenslang toegang tot de online lessen

Je krijgt onbeperkte toegang tot de online lessen. Zo kan je perfect op je eigen tempo alles inoefenen of even gaan terugkijken als je iets vergeten bent.

+ 6 u aan video materiaal

Alle stappen worden in detail uitgelegd. In 17 video lessen leer je alle belangrijke technieken. Daarnaast zijn er nog 7 videolessen die specifieke juwelen behandelen en de tips en tricks herhalen zodat je goed kan oefenen.

Juwelen lightbox

Dezelfde belichtingsopstelling die ik zelf al jaren gebruik, inclusief studio lamp. Met deze lightbox krijg je de resultaten die je nodig hebt om dat professionele resultaat te behalen.

twv € 605

twv € 786,5

twv € 605

Dit is wat je leert maken

Zij gingen jou voor:

Bestel nu en krijg er Reggie's lightbox ter waarde van € 605 GRATIS bij.

Als je nu besteld dan stuur ik je gratis Reggie's lightbox op. Deze lightbox met studiolamp is speciaal ontworpen om glans in het goud en in de stenen te krijgen. Het is de identieke replica van de belichtingsopstelling waarmee ik al 10.000 juwelen heb gefotografeerd en die ik nu nog steeds gebruik.

Alleen nu bied ik dit pakket aan voor € 2.645,80  € 892. Deze aanbieding geld nog zolang onze voorraad strekt.

Hoe werkt het: Je besteld hieronder de cursus en je krijgt onmiddellijk jouw login gegevens toegestuurd. Hiermee log je in op onze website www.onefishapart.be zodra je ingelogd bent kan je via de navigatie bovenaan rechtstreeks naar de cursus gaan en starten met de lessen.

nog -2- lightboxen in voorraad

Aanbieding!

Online cursus juwelenfotografie met Reggie’s Lightbox

889,35

Je krijgt:
Levenslang toegang tot de online cursus (je logingegevens worden onmiddellijk per mail verstuurd) twv € 605
+ 6u aan video lessen juwelenfotografie twv € 786.5
+ Reggie's lightbox twv €605
+ rechtstreeks contact met Reginald Tackoen voor al je vragen

Toevoegen aan winkelwagen