80%

Webdesign

Zoekt eerst naarinformatie online

Wat vinden mensen van jou terug online? Is jouw bedrijf vindbaar?

Ben jij bereikbaar voor je klanten?

Online aanwezig zijn is zeer belangrijk. 24/7 kunnen mensen info over jou bedrijf of product terug vinden.

Contact

Het belang van een website

Een bedrijf met website wint meteen aan professionaliteit en geloofwaardigheid. Klanten zullen meer vertrouwen krijgen in wat je doet of wat je verkoopt. Bovendien is een website de plaats om je verhaal te vertellen aan je (potentiële) klanten.

Een website zorgt voor een betere vindbaarheid voor je klanten. Wij proberen je inhoud zo te optimaliseren dat je bovenaan de resultaten op Google verschijnt.

Een goede website leert je over je bezoekers en potentiële klanten. Het geeft je de mogelijkheid te zien waarin mensen geïnteresseerd zijn in je bedrijf en waar hun interesses liggen.

Een website biedt de mogelijkheid 24/7 info te bieden aan je klanten. Wanneer je open bent, hoe men je kan contacteren of wat je te bieden hebt.

8 seconden om indruk te maken

Samen indruk maken

Een website op maat van jouw bedrijf

Vertel ons waarnaar je opzoek bent

Contact

Mobielvriendelijk

De tijd dat websites enkel op dekstop werden bezocht is voorbij. Wij zorgen ervoor dat de website optimaal weergegeven wordt op verschillende apparaten.

SEO gericht

Het is heel belangrijk dat jouw website vindbaar is en dat je bezoekers naar jouw website geleid worden. Wij zorgen ervoor dat je website beter scoort in Google, je meer bezoeker krijgt en klanten converteert.

Makkelijk aanpasbaar

Onze websites worden steeds gebouwd met het WordPress CMS. Zo is het erg eenvoudig om zelf toevoegingen of aanpassingen door te voeren aan de website.

Digitaal visitekaartje

  • Een website vertelt iets over jouw bedrijf.
  • Een website vertelt wat je aanbiedt of doet.
  • Een website zegt hoe men jou kan contacteren.
  • Een website doet dit allemaal 24/7 zonder moeite.

De juiste beelden voor op uw website

Social media voor op uw website