Hi, wij zijn One Fish Apart

Een online leerplatform

Upgrade je skills

Leer professionele fotografie en beeldbewerking skills

Wil jij je fotografie en beeldbewerking skills verbeteren? Dan zit je hier op de goede plaats. In onze online opleidingen leer je alle technieken uit het werkveld. Download oefenbestanden en voorgemaakte handelingen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Daarnaast sta je in rechtstreeks contact met onze reclamefotograaf die je via de helpdesk gemakkelijk vragen kan stellen indien je ergens vast zit. Schrijf je in, upgrade je skills! Samen maken we het internet een stukje mooier.

Cursus PhotoshopCursus Juwelenfotografie
Online opleidingen

Online en op je eigen tempo

Uitgebreide online opleidingen, volledig op eigen tempo te volgen. Deze cursussen zijn opgesteld door Reginald Tackoen die al 8 jaar werkzaam is als professionele reclamefotograaf. Je hebt geen voorkennis nodig om te starten. Je leert van A tot Z de volledige professionele workflow die je zo kan toepassen in het werkveld.

Zonder abonnement

We werken niet met een lopend abonnement maar met een toegangsprijs. Omdat Adobe vaak updates maakt zorgen wij er voor dat onze video's ook up-to-date blijven. Zo zijn onze cursussen steeds afgestemd op de laatste nieuwe versie van Adobe.

Downloads

Alle lessen zijn voorzien van een downloadknop waarlangs je de beelden die gebruikt worden in de video's kan downloaden. Zo kan je perfect meevolgen met hetzelfde bestand als in de video's. Deze downloads zijn in hoge resolutie en zelfs in RAW!

Helpdesk

Leer op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Lukt het even niet? Wij zijn er steeds om je te helpen! Via de helpdesk sta je in rechtstreeks contact met onze reclamefotograaf. Stel je vraag via het helpdeskformulier onderaan de les en wij proberen je de dag zelf nog verder te helpen.

Beeldbewerking

Cursus Photoshop

Deze cursus is specifiek gericht op fotografen. In deze cursus leer je een handige en vlotte workflow gebruiken. Na deze cursus fotografeer je enkel nog in RAW en kan je perfect werken met Adobe Bridge, Camera RAW en Adobe Photoshop.

Je leert niet alleen de courante bewerkingen maar ook hoe je gemakkelijk complexe selecties kan maken van lucht en haren. Daarnaast leer je ook de bewerkingstechnieken voor het bewerken van huid zoals dit wordt toegepast in high-end reclamefotografie.

Ga naar de cursus
Online cursus

Juwelen fotografie

In deze cursus leer je perfect juwelen fotograferen en retoucheren. Je krijgt bij deze cursus onze persoonlijke belichtingsopstelling met studiospot toegestuurd zodat je vanaf de eerste stap perfect kan meevolgen in de online instructievideo’s.

Juwelen op een perfect witte achtergrond. Het goud mooi glanzend en glad krijgen. De stenen levendig en met de juiste kleur afwerken of zelfs kleuren veranderen! Met deze cursus kan je onmiddellijk aan de slag als ervaren juwelenfotograaf.

Ga naar de cursus

Professionele technieken

Al onze opleidingen worden stapsgewijs opgebouwd met instructievideo’s en praktische oefeningen. Je krijgt steeds de bestanden waarmee gewerkt wordt ter beschikking zodat je perfect mee kan volgen met de les.

De cursussen zijn opgesteld door Reginald Tackoen die al 8 jaar werkzaam is als professionele reclamefotograaf. Hij leert je alle tips en tricks die hij in het werkveld gebruikt.

Contact

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht