Cursus juwelenfotografie

Leer stapsgewijsalle tips&tricksvan juwelenfotografie


Schrijf je nu in!

Jouw productfoto's ook onmiddellijk ter beschikking hebben?

Fotografeer zelf je juwelen wanneer het uitkomt. Zo heb je telkens al jouw productfoto’s onmiddellijk ter beschikking. Jouw juwelen moeten niet eens meer de deur uit!

Wil je je marketing kosten drastisch drukken?

Met deze cursus maak je zelf High-end productfoto’s. Na 42 foto’s heb je deze cursus al terugverdiend en maak je de komende jaren onbeperkt productfoto’s van jouw juwelen.

Leer alle technieken van A tot Z

In de online cursus leer je stap voor stap hoe je het juweel afwerkt naar het voorbeeld hierboven. Aan de hand van de stapsgewijze lessen in het tweede hoofdstuk leer je iedere techniek beheersen, in het derde hoofdstuk behandelen we 6 specifieke cases waarin we een compleet juweel van A tot Z afwerken. Hierin behandelen we bi-colors, oorhangers, colliers, ringen met kleurstenen, etc.

Inclusief lichtbox

Bij deze opleiding wordt een gratis lichtbox geleverd

Een high-end juwelenfoto vergt ook wat Photoshop werk. Deze leer je stap voor stap aan de hand van online instructievideo’s. Om dit high-end resultaat te kunnen behalen is het wel belangrijk dat jouw basis beeld waarvan je vertrekt ook goed belicht is. Om dit te kunnen verzekeren leveren wij gratis een lichtbox bij de opleiding die er voor zorgt dat jouw goud en stenen mooi tot leven komen.

Juweel leren belichten

Je leert een juweel uitlichten en technisch juist fotograferen met behulp van onze lichtbox. Zo heb je een goed basisbeeld om van te starten en kan je het high-end resultaat behalen.

Online lessen Photoshop

Aan de hand van online instructie video's leer je stap voor stap hoe je een juweel afwerkt in Photoshop. Zo kan je op je eigen tempo en wanneer het jouw uitkomt de lessen volgen.

Prijs

€ 1.640

Inclusief lichtbox, 4u opleiding in het gebruik van de lichtbox en 1 maand toegang tot de online videolessen.
Exclusief BTW en eventuele reisvergoeding.

Koop hem nu online en bespaar 10%

Bespaar vanaf vandaag op jouw marketing en schrijf je in!

Nog vragen? Stuur ons een mailtje!