Wordt een visual Hero

Het is onze missie om de communicatie van bedrijven mooier te maken. Want bedrijven communiceren nu véél meer dan ooit met beelden. Websites worden maandelijks geüpdatet, er wordt wekelijks op sociale media gepost, er worden folders en catalogi verstuurd en advertenties in magazines geplaatst. Echter zien wij ook veel bedrijven die nog niet zo uitbundig gebruik maken van alle beschikbare kanalen en één van de meest voorkomende redenen is het feit dat ze geen goede foto hebben om hun communicatie te ondersteunen.

Een slechte foto kan meer kwaad doen dan goed en enkel tekst, hoe pakkend ook, wordt in de beeldenstorm van vandaag bijna niet meer opgemerkt. Maar niet ieder bedrijf heeft het budget om op regelmatige basis professionele foto’s te laten maken. Net voor die bedrijven willen wij een oplossing bieden waarmee ze zelf aan de slag kunnen en onbeperkt mooie professionele beelden maken voor in hun communicatie. Want dit stimuleert hun imago én hun omzet.

Gepersonaliseerde fotografieopleiding

No bullshit

We starten met een goed gesprek. Wij schetsen een duidelijk beeld van hoe uw bedrijf gebruikt maakt van visuele communicatie en waar dit eventueel nog kan verbeteren.

Hiermee gaan wij aan de slag om een specifieke fotografie opleiding uit te werken waarin alle technieken en theorie verzameld wordt die je nodig hebt om zelf de juiste foto’s te kunnen maken. Wij helpen u een opstelling op te bouwen en zorgen dat u hier vlot mee kan werken. Indien gewenst leren we u ook de beelden professioneel af te werken in Photoshop maar u kan steeds beroep doen op onze Photoshop Hero om dit gedeelte uit uw handen te nemen.

you are not alone

Al onze visual Hero's krijgen toegang tot een gesloten online community waar je vragen in kan stellen en tips krijgt van andere Hero's. Krijg je je product niet meer goed uitgelicht of je krijgt je probleem niet opgelost in Photoshop dan kan je hier altijd om hulp vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte

Gepersonaliseerd | specifiek voor uw doeleinden | perfect op maat van uw bedrijf

Gepersonaliseerd, specifiek en op maat zijn kernwoorden die onze opleiding omkaderen. De opleidingen worden 1 op 1 gegeven in één of meerdere privé sessies bij u in het bedrijf of in onze studio. Wij werken een fotografieopstelling uit die het beste resultaat geeft om uw producten te fotograferen en leren u hier als een professional mee werken. Na de opleiding staat uw complete fotografie set-up gereed en kan u onmiddellijk starten met uw eigen professionele productfoto's te maken. Hoeveel deze investering voor uw bedrijf bedraagt is afhankelijk van de noden en wensen van uw bedrijf. De opleiding wordt compleet op maat gemaakt waardoor wij er geen willekeurige waarde op kunnen kleven.

Werkt u vaak met een fotograaf? Dan zal u binnen het jaar meer winst over houden na het volgen van deze opleiding!

contact

Start vandaag en neem contact met ons op om uw specifieke fotografieopleiding  uit te stippelen

Neem contact opterug naar home