visual storytelling

Sterke communicatie begint met een sprekend beeld.

Een nieuw product lanceren, de webshop aanvullen, bezoekers aantrekken,… Neem contact met ons op en wij zorgen dat je het ideale beeld hebt om jouw communicatie te laten opvallen.

Neem contact op

Stap 1: koffie

We starten met een goed gesprek en punten af hoe we uw verhaal in beeld gaan brengen. We zetten alle neuzen in dezelfde richting en zetten een planning op.

Stap 2: fotoshoot

Wij brengen de juiste mensen bij elkaar en fotograferen het nodige beeldmateriaal.

Stap 3: postproductie

Na een goede selectie van het beeldmateriaal trekken we het door de postproductie en creëren het sprekende eindresultaat.

Een foto van uw product is niet zomaar een foto van uw product. Hoe wil je hem inzetten? Waar ga je hem gebruiken? Wat moet hij vertellen?

Geen nood als je deze vragen niet dadelijk kan beantwoorden. Daarvoor zijn wij er natuurlijk! Stuur ons een mailtje of bel en we helpen je graag verder.

Webshop&catalogi

Clean

Een sprankelende productfoto op een perfect witte achtergrond blend mooi in op de website pagina. Het zorgt voor een professionele look en overtuigt de bezoekers.

Webshop&catalogi

Off white

Hetzelfde principe als de productfoto ‘on clean white’ maar iets minder afgewerkt. Een duidelijk weergave van het product tegen een iets voordeliger tarief.

Sociale media&ads

Ambient

Op sociale media wordt reclame niet geapreccieerd, maar een sfeervol beeld des te meer. Daarom geen witte achtergrond maar een mooi aangekleed beeld met een sterk punctum.

waag de sprong

Heb je een vraag? Stuur een mailtje, we helpen je graag verder!

Vraag een vrijblijvende offerte aan, wij denken graag mee naar de beste oplossing binnen uw budget!

laat je horenHomepage