Leer juwelen fotograferen als een pro

Gespecialiseerde opleiding juwelenfotografie

Leer vandaag een juweel perfect uitlichten en fotograferen. Stimuleer uw marketing met eindeloos veel beeldmateriaal! U bespaart veel kosten en u heeft uw foto’s onmiddellijk beschikbaar.

U ontvangt bij het inschrijven op deze cursus een belichtingspakket dat wij speciaal ontworpen hebben voor het fotograferen van juwelen. Het pakket is gemakkelijk te gebruiken en bevat ook een studiolamp. U kan er dus onmiddellijk mee aan de slag gaan!

Het enige dat u nodig heeft om deze cursus te kunnen volgen is een camera die manueel instelbaar is en een statief voor de camera. Wij zorgen voor de rest!

Belichtingspakket

Er bestaan honderden lightboxen, belichtingstenten en productopnametafels. Geen enkele hiervan is echter afgestemd op het fotograferen van een juweel. Wij ontwierpen een klein en hanteerbaar pakket dat specifiek ontworpen is om juwelen te fotograferen. Alle juwelen op deze pagina zijn met dit pakket gefotografeerd.

Module 1

De eerste module van deze cursus is gebaseerd op het perfect uitlichten van een juweel aan de hand van ons bijgeleverde belichtingspakket. Daarnaast zien we ook een stukje theorie over de camera. Zo weet u op het einde van deze cursus perfect waarop u moet letten bij de aanschaf van een nieuwe camera of lens.

Module 2: Photoshop

In de tweede module leert u hoe u de technisch correcte foto van module 1 omtovert tot een blinkende, levendige productfoto op een perfect witte achtergrond. Dit resultaat kan enkel bekomen worden door de technieken van Module 1 toe te passen.

Module 1 belichting (1 dag)

Incompany€ 750


Leer een juweel technisch perfect fotograferen zodat het hoogste niveau kan behaald worden in Photoshop.

Deze prijs is inclusief een belichtingspakket.

Photoshop service

€ 15

Geen zin of tijd om te Photoshoppen? Alle beelden die u volgens de technieken van module 1 fotografeert werken wij af aan slechts €15/juweel.

Module 2 Photoshop(2 dagen)

Incompany€ 890

Een tweedaagse opleiding waarin u leert hoe u het resultaat van module 1 omtovert tot een perfecte productfoto. Deze cursus kan u binnenkort ook online volgen op uw eigen tempo. Wij zorgen voor voldoende contactmomenten met de docent zodat u er niet alleen voor staat.

De volledige cursus verdien je al terug na 46 productfoto's!

Je moet je juwelen nooit meer uit de etalage missen

Je hebt je foto's onmiddellijk ter beschikking

Voordelige Photoshop service

Module 1 verdien je al terug na 22 productfoto's!

Succes gegarandeerd met het belichtingspakket dat je ontvangt bij de inschrijving!

Totale opleiding: €750 + €890 = € 1.640

tweede werknemer aan 60%
derde werknemer aan 35%
Vierde werknemer aan 25%

Schrijf je nu in!

Kies hieronder de gewenste data (1 dag voor module 1 en 2 dagen voor module 2). Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op om uw inschrijving te bevestigen en af te ronden.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha
Algemene voorwaarden
Laat je horen

Zit je met vragen? Weet je niet of deze cursus wel op uw zaak is afgestemd? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

stuur een mailtje