55 pagina's waarmee jij morgen goede juwelenfoto's maakt.

Weet je niet welke camera en welke lens je best koopt voor juwelenfotografie? Geen idee welke camera instellingen een wereld van verschil in je foto’s zullen maken? Staat je camera nog altijd in de automatische stand?

Doe jezelf een plezier. Download deze gratis e-reader en lees er alles over.

Hoe deze e-reader gratis ontvangen?

Vul je gegevens hieronder in en ik stuur je onmiddellijk gratis en voor niets de volledige 55-pagina tellende e-reader per e-mail in PDF vorm op.

* indicates required

Waarom geef ik deze e-reader gratis weg?

Zoals ik al zei werk ik al jaren als juwelenfotograaf en ken ik de markt ondertussen erg goed. Het meest voorkomende verhaal dat ik echter te horen kreeg wanneer ik een nieuwe juwelier leerde kennen was dat hij/zij juwelen had laten fotograferen bij een “professionele fotograaf” en dat de resultaten vreselijk waren. Cru gezegd zal 90% van de fotografen altijd ja zeggen op een opdracht, ook al hebben ze nog nooit in hun leven een juweel gefotografeerd. Waarschijnlijk heb jij dit ook al meegemaakt. Ik heb zelf jaren in de frontlinie van de juwelenfotografie gewerkt en alle mogelijke fouten wel een keer gemaakt. In mijn jaren ervaring heb ik ze allemaal weten te overwinnen. Vanaf vandaag hoef je nooit meer blindelings op een fotograaf te vertrouwen. Niet meer opzoek naar de oplossing waarom je juwelen blauw zijn geworden en al die andere veel voorkomende fouten. Vanaf vandaag kan je zelf aan de slag gaan en onbeperkt professionele foto’s maken van jouw juwelen. Je kan je marketing overspoelen met mooie scherpe beelden. Geen ontwerpen meer waar je geen foto van kon maken of klanten laten wachten tot je fotograaf dit voor jou kon doen. Grijp de stier bij de horens, download mijn e-reader en ga zelf aan de slag.

P.S. De e-reader downloaden is natuurlijk niet genoeg 🙂 Je moet hem ook helemaal doorlezen en alle stof zelf testen en gebruiken.