Visual storytelling

Sterke communicatie begint met een sprekend beeld

Niet ieder beeld heeft evenveel impact en niet ieder beeld trekt evenveel aandacht. Voor een beeld om aandacht te kunnen trekken heeft het nood aan een verhaal. Het moet iets vertellen en liefst net dat wat jouw klant graag wil horen. Daarom zijn wij geen standaard fotostudio, wij zijn Visual Storymakers.

Mis je nog de perfecte beelden voor op jouw website of social media?

Wij creëren beelden met impact voor bedrijven

Vertel ons wat je zoekt
Visual storytelling

Fotografie

Er is tegenwoordig een overvloed aan beelden, iedereen is fotograaf. Toch maakt dit het internet niet altijd mooier. Niet ieder beeld heeft evenveel impact en niet ieder beeld trekt evenveel aandacht. Voor een beeld om aandacht te kunnen trekken heeft het nood aan een Punctum, een verhaal. Het moet iets vertellen en liefst net dat wat jouw klant graag wil horen. Daarom zijn wij geen standaard fotostudio, wij zijn Visual Storymakers.

Visual story building

Beeldbewerking

Visual storytelling gaat verder dan eenvoudig het tonen van uw product. Het vertelt een verhaal, het ontroerd of inspireert de kijker en laat een impact na. Als het niet mogelijk is dit verhaal vanuit de camera te creëren dan creëren wij het in Photoshop.

Heeft uw een idee in uw hoofd maar krijgt u het niet gevisualiseerd?

Wij eten photoshop als ontbijt!

Samen indruk maken

Stap 1: koffie

We starten met een goed gesprek en punten af hoe we uw verhaal in beeld gaan brengen. We zetten alle neuzen in dezelfde richting en zetten een planning op.

Stap 2: fotoshoot

Wij brengen de juiste mensen bij elkaar en fotograferen het nodige beeldmateriaal.

Stap 3: postproductie

Na een goede selectie van het beeldmateriaal trekken we het door de postproductie en creëren het sprekende eindresultaat.